11.11.11

Vecht mee tegen onrecht

11.11.11

11.11.11

Vlasfabriekstraat 11
1000 Brussel

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
02 536 19 07

Oprichtingsjaar:
1966

Actiedomein:
Armoedebestrijding, Mensenrechten, Milieu, Ontwikkelingshulp, Vrouwen

Regio:
Internationaal

Transparant goed doel:


Bestel een Goodgift

Vecht mee tegen onrecht

11.11.11 vecht tegen onrecht. We doen dit niet alleen. Als koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging bundelen we de krachten van tientallen organisaties, tienduizenden vrijwilligers en partners wereldwijd. Samen vechten we voor duurzame verandering. Want iedereen verdient dezelfde basisrechten. Wij willen dat iedereen, in Noord en Zuid, Oost en West, een menswaardig leven kan leiden.

Hoe draagt 11.11.11 bij aan een betere wereld?

We steunen partnerorganisaties.
We vinden het belangrijk dat er overal scholen en ziekenhuizen zijn. Maar nóg belangrijker is dat landen zelf onderwijs en gezondheidszorg organiseren, dat ze alle basisrechten garanderen en de democratie respecteren. Daarom kiezen we voor oplossingen op lange termijn. We steunen partnerorganisaties in het Zuiden die strijden voor een open, tolerante maatschappij en tegen ongelijkheid.

We sensibiliseren en stimuleren.
We stimuleren iedereen om na te denken over ongelijkheid, duurzame ontwikkeling en rechtvaardigheid.

We beïnvloeden onze politici.
Want door de juiste beslissingen te nemen kunnen zij de armoede en het onrecht in de wereld sterk verminderen. We gaan voor eerlijke handelsrelaties met het Zuiden, een respectvolle omgang met vluchtelingen, een leefbaar klimaat, enz. Daarom trekken we voortdurend aan de mouwen van onze beleidsmakers, zowel op Vlaams, federaal, Europees als internationaal niveau.

We bundelen onze krachten.
11.11.11 werkt niet alleen. Als koepel bundelen we de krachten van een zestigtal Vlaamse lidorganisaties. Door samen te werken wordt onze stem luider.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: