168 Million

Eerlijke kansen voor vrouwen en kinderen

168 Million

168 Million

Congresstraat 35
1000 Brussel

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
+32 3 304 83 80

Oprichtingsjaar:
2020

Actiedomein:
Ontwikkelingssamenwerking

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Eerlijke kansen voor vrouwen en kinderen

Onze lange termijn missie is om de armoede sterk te verminderen. Het is onze intentie om mensen te helpen tot het punt dat iedereen zelfredzaam is. Hier gaat het vooral om het voorzien van de juiste basiseducatie, kunde en vooral door op te komen voor de rechten van kinderen en vrouwen.

Armoedebestrijding kost veel tijd en dit kan alleen stap voor stap gebeuren, daarom hebben we een paar aandachtspunten die we het meest belangrijk achten om armoedebestrijding op de lange termijn te bereiken. We richten ons op mogelijkheden om op korte termijn op een effectieve en efficiënte manier zo veel mogelijk kinderen de kans te geven om op te groeien met de basismiddelen zoals elk kind dat hoort te hebben (eten, drinken, sanitaire voorzieningen, plezier, onderwijs en een dak boven je hoofd).

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: