Actie België voor een kinderglimlach

Samen kunnen wij de toekomst van de kinderen verbeteren!

Actie België voor een kinderglimlach

Actie België voor een kinderglimlach

Huidevetterijstraat 23/9
1348 Louvain-la-Neuve

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0475530394

Oprichtingsjaar:
2007

Actiedomein:
Armoedebestrijding, Kinderen

Regio:
Internationaal

Transparant goed doel:


Bestel een Goodgift

Samen kunnen wij de toekomst van de kinderen verbeteren!

Scholing voor arme kinderen in Cambodja.

‘Actie België Voor een KinderGlimlach’ is een vereniging zonder winstoogmerk, in 2007 door enkele personen met de Belgische nationaliteit opgericht. Reizend door Cambodja, aangegrepen door de levensomstandigheden van de ‘stortkinderen’, maakten zij kennis met de Cambodjaanse vereniging ‘Pour un Sourire d'Enfant’ die in 1993 door Christian en Marie-France des Pallières is opgericht.

Onze vereniging, ‘Action Belgique Pour un Sourire d'Enfant’, is hiervan een voortvloeisel en wil eveneens een toekomst bieden aan kansarme, niet-schoolgaande kinderen zoals de ‘stortkinderen’ van Phnom Penh. De vereniging breidt haar activiteiten momenteel uit tot de stortkinderen van de hele stad maar ook van andere Cambodjaanse steden, waaronder Siem Reap en Sihanoukville. Het is de bedoeling om aan zoveel mogelijk kinderen een toekomst te schenken!

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: