Blindengeleidehondenschool Genk vzw

Selecteren en opleiden van blindengeleidehonden

Blindengeleidehondenschool Genk vzw

Blindengeleidehondenschool Genk vzw

Onderwijslaan 52
3600 Genk

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0499 77 71 80

Oprichtingsjaar:
1983

Actiedomein:
Dieren, Personen met een beperking

Regio:
België

Transparant goed doel:


Bestel een Goodgift

Selecteren en opleiden van blindengeleidehonden

Met zorg geselecteerde pups welzijnsgericht opvoeden en opleiden tot kwaliteitsvolle geleidehonden en deze kosteloos ter beschikking stellen aan mensen met een visuele handicap.

BGHSG is een kleinschalig, professioneel en internationaal erkend opleidingscentrum, met aandacht voor het welzijn van zowel de hond als de uiteindelijk begunstigde, met een visuele handicap.

Onze aspirant geleidehonden verblijven nooit in kennels, maar wonen tijdens de hele opleiding in de woonkamer. We leggen steeds de nadruk op maatwerk en welzijn!

Ook van de juiste matching tussen hond en begunstigde maken we een erezaak. Zo houden we onder andere rekening met het karakter, looptempo, werkaanbod, ... van beiden, ten einde de perfect match te realiseren.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: