BOfort

BOfort - De Brusselse Ontmoetingsplek

BOfort

BOfort

Zaterdagplein 9
1000 Brussel

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
02 210 04 72

Oprichtingsjaar:
2018

Actiedomein:
Kanker

Regio:
Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Acties via:


Bestel een Goodgift

BOfort - De Brusselse Ontmoetingsplek

De kerntaak van BOfort is kracht en ontspanning aan te reiken aan iedereen die met kanker wordt geconfronteerd. In de werking van BOfort staan ontmoeting en welbevinden dan ook centraal. BOfort is er voor mensen die kanker hebben of hebben gehad, maar eveneens voor naasten in de breedste zin van het woord.

BOfort tracht deze missie te realiseren door een huiselijke ontmoetingsplek uit te bouwen waar men terecht kan voor een luisterend oor, gespreks- en ontspanningsmomenten, workshops en het inwinnen van informatie. Bij BOfort kan men ook gewoon even binnenwandelen en op adem komen, zonder te hoeven deelnemen aan activiteiten.

Onze vrijwilligers vormen het hart van onze organisatie en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: