De Kluiver

Ontmoeten kan, actief zijn mag.

De Kluiver

De Kluiver

Napelsstraat 98
2000 Antwerpen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
03/663.89.65

Oprichtingsjaar:
2000

Actiedomein:
Personen met een beperking

Regio:
AntwerpenBestel een Goodgift

Ontmoeten kan, actief zijn mag.

WIE ZIJN WE?

Een ontmoetings- en activiteitencentrum voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH), een verzamelnaam voor aandoeningen van het brein, na een ziekte of trauma dat leidt tot een onomkeerbare breuk in de levenslijn.

De Kluiver ondersteunt mensen vertrekkende vanuit de kwaliteit van leven binnen een inclusieve maatschappij en heeft als doel open, buurtgerichte werkingen uit te bouwen waar wonen en ontmoeten mogelijk is, in samenwerking met partners.

WAT IS ONZE BEDOELING?

Een ontmoetingsplaats creëren waar jong en oud, mensen met meer en minder mogelijkheden welkom zijn, waar ontmoeting verzekerd en beweging vanzelfsprekend wordt.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: