De PoezenBubbel vzw

Omdat elk dier een veilige bubbel verdient!

De PoezenBubbel vzw

De PoezenBubbel vzw

Dijledreef 58
3010 Kessel-Lo

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0468 14 95 09

Oprichtingsjaar:
2020

Actiedomein:
Dieren

Regio:
Vlaams Brabant

Acties via:


Bestel een Goodgift

Omdat elk dier een veilige bubbel verdient!

De PoezenBubbel is een jonge vzw, opgericht door verschillende dierenliefhebbers met ervaring in de asielwereld. We wensen in Leuven een dierenvoedselbank op te starten voor mensen die het financieel moeilijk hebben en daarvoor fondsen te verzamelen.

Vanuit onze verschillende professionele achtergronden en door onze ervaring in de asielwereld wil de PoezenBubbel asielen en dierenopvangen ondersteunen, voornamelijk op vlak van administratie en communicatie. We weten immers hoeveel werk er is achter de schermen van zo een organisatie.

Doordat we Leuvense roots hebben, wouden we ook iets concreet betekenen voor de Leuvense (huis)dieren. We hebben ervaren dat mensen die het moeilijk hebben zichzelf wegcijferen voor hun huisdieren en door de hoogoplopende kosten die een huisdier met zich mee kan brengen soms nog meer in de problemen komen. Daaruit is de intentie gegroeid om een dierenvoedselbank op te starten voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarvoor hebben we ook budget nodig. Het geld zal dan ook 100% besteed worden aan het aankopen van voeding en materiaal voor de voedselbank.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: