Doenkers vzw

De wereld heeft meer doenkers nodig

Doenkers vzw

Doenkers vzw

Droogveldstraat 76
2880 Bornem

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0472 65 78 31

Oprichtingsjaar:
2015

Actiedomein:
Kinderen & Jongeren, Onderwijs, Ontwikkelingshulp

Regio:
België

Bankrekening:
IBAN: BE48 5230 8027 2427
BIC: BPOTBEB1

Fiscaal erkend:
Nee

Bestel een Goodgift

De wereld heeft meer doenkers nodig

Doenkers vzw ondersteunt onderwijsprojecten in verschillende landen en richt zich op het creëren van die condities waarin jongeren kunnen groeien. Enkele concrete projecten zijn de adoptie van een basisschool in Bor Yakha (Cambodja), het bouwen van een leercentrum in Mae Sot (Thailand) of het oprichten van een school in Binga disctrict (Zimbabwe). We werken hiervoor samen met lokale NGO’s die heel wat ervaring hebben in capaciteitsontwikkeling waardoor onze projecten duurzaam zijn.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: