Dogs & Drinks

eerste hondencafé van België

Dogs & Drinks

Dogs & Drinks

Godshuizenlaan 33
9000 Gent

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0498 29 63 28

Oprichtingsjaar:
2018

Actiedomein:
Dieren

Regio:
België

Acties via:


Bestel een Goodgift

eerste hondencafé van België

Het doel van Dogs & Drinks is de adoptiekansen van honden vergroten door de honden op inventieve en laagdrempelige manier in contact te brengen met mogelijke adoptanten waarna er bij interesse nagegaan wordt of er een goede match is voor adoptie. We willen dat geen enkele hond na adoptie nog terug herplaatst moet worden.

Elk jaar komen duizenden honden in de Belgische asielen terecht. Heel wat dieren vinden langs die weg een nieuw baasje. Andere kunnen een extra duwtje in de rug gebruiken. Met Dogs & Drinks willen we hun kansen op adoptie verhogen, door ze op een leuke, sociale en laagdrempelige manier in contact te brengen met mogelijke nieuwe baasjes.

Tegelijk willen we een echte ontmoetingsplek zijn, voor al wie zot is van honden: voor wie er zelf al eentje heeft en voor wie er graag een wil adopteren, maar ook voor de vele mensen die graag een hond in huis zouden nemen, maar dat niet kunnen omdat ze er de plaats niet voor hebben of omdat ze te vaak van huis zijn. Bij Dogs & Drinks laten we iedereen van het gezelschap van onze favoriete viervoeters genieten. En omdat honden dé perfecte ‘conversation starters’ zijn, raak je bij Dogs & Drinks makkelijker dan om het even waar met gelijkgestemden aan de praat.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: