Dominiek Savio

Samen kansen creëren voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.

Dominiek Savio

Dominiek Savio

Koolskampstraat 24
8830 Gits

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0497 46 66 70

Oprichtingsjaar:
1958

Actiedomein:
Personen met een beperking

Regio:
West-Vlaanderen

Acties via:


Bestel een Goodgift

Samen kansen creëren voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.

Dominiek Savio wil kansen creëren voor een gelukkig en zinvol leven voor mensen met een (neuro-)motorische beperking of een niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Dominiek Savio ondersteunt en begeleidt meer dan 1.000 kinderen, jongeren en volwassenen in zorg en meer dan 900 kinderen en jongeren in onderwijs. De ondersteuning wordt aangeboden op de sites van Dominiek Savio of in de eigen thuis- en schoolomgeving.

Met jouw steun creëren we voor mensen met een beperking extra kansen voor een zo zelfstandig mogelijk leven in een kwalitatieve leefomgeving.

Bekijk onze kleine en grotere wensen op onze website.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: