Fiets Voor Iets

Een passie voor de fiets en een hart voor anderen

Fiets Voor Iets

Fiets Voor Iets

Kuilputstraat 28
8210 Zedelgem

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0472 63 28 82

Oprichtingsjaar:
2021

Actiedomein:
Mentale gezondheid, Welzijn

Regio:
West-VlaanderenBestel een Goodgift

Een passie voor de fiets en een hart voor anderen

Fiets Voor Iets is een dynamische vzw met een passie voor de fiets opgericht door vier enthousiastelingen die de welzijnssector een warm hart toedragen. Zowel privé als professioneel worden we vaak geconfronteerd met een tekort aan financiële draagkracht bij verschillende organisaties in de welzijnssector.

Met Fiets Voor Iets willen we deze organisaties financieel steunen met concrete acties. We kiezen daarbij bewust voor tastbare steun die specifieke noden in de maatschappij onder handen neemt.

Vanuit de overtuiging dat fietsen zowel het fysieke als het mentale welbevinden bevordert, willen we meer mensen op de fiets krijgen. Bij al onze acties en doorheen onze werking zal de fiets steeds de drijvende kracht zijn om het welbevinden te bevorderen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: