HETGEVOLG

Kijk achter de muur van elke mens

HETGEVOLG

HETGEVOLG

Otterstraat 31-33
2300 Turnhout

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
+32 477 702 538

Oprichtingsjaar:
1986

Actiedomein:
Kunst & cultuur

Regio:
AntwerpenBestel een Goodgift

Kijk achter de muur van elke mens

HETGEVOLG gaat voluit voor de mens in de kunstenaar en de kunstenaar in elke mens. Wij openen letterlijk onze deuren om de koudwatervrees van kinderen, jongeren en volwassenen, ongeacht hun afkomst, geloof, sociale situatie, psychologische veerkracht, verleden … om te buigen tot een prettige kennismaking met wat kunst kan zijn.

Opdat de kunsten in het leven zouden kunnen staan, opdat participatie zich niet aan de zijlijn zou afspelen en opdat het zoeken naar nieuwe theatervormen zich niet binnen een geïsoleerde serre zou ontwikkelen, kan HETGEVOLG niet anders dan een open huis zijn waar al deze lijnen elkaar vinden, op elkaar inspelen en zich door elkaar laten verbazen.

HETGEVOLG als een theaterwerkplaats, maar meer nog als een ontmoetingswerkplek waar zowel jonge meisjes dictieles volgen, schoolkinderen van allerlei pluimage schoolvoorstellingen bezoeken, vijftigplussers tango leren, de hele buurt deelneemt aan een kunstfestival voor en door mensen met en zonder beperking, als een beginnend of zoekend theatermaker welkom is.

HETGEVOLG heeft een huis in Turnhout en in Leopoldsburg en verbindt zo Antwerpen met de Limburgse Kempen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: