Katten-T-huis

Opvang en plaatsing van verwaarloosde katten

Katten-T-huis

Katten-T-huis

Edisonlaan 17
2180 Ekeren

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0485 37 56 76

Actiedomein:
Dieren

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Opvang en plaatsing van verwaarloosde katten

Als alle mensen zouden beseffen dat de liefde van een dier onvoorwaardelijk en eerlijk is... en geen wegwerpproduct, dan pas zullen er minder gedropte en verwaarloosde dieren in de opvang asielen zitten. Spijtig genoeg zijn vele mensen nog niet in deze fase. In vier jaar ving het Katten-T-huis al 1000 katten op, die hierdoor een warme thuis hebben kunnen krijgen.

Katten-T-huis staat onder controle van de Federale overheid en wordt vrijwillig gerund zonder overheidssteun. De poezen worden met veel liefde en geduld opgevangen in huis. Ze krijgen hun verzorging, worden ontwormd, ontvlooid, ingeënt en krijgen een chip.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: