Koninklijke VVV-Eeklo

Het Jeneverhuis, een cultureel en toeristisch centrum

Koninklijke VVV-Eeklo

Koninklijke VVV-Eeklo

Huysmanhoeve 1
9900 Eeklo

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0475 48 24 26

Oprichtingsjaar:
1968

Actiedomein:
Kunst & cultuur

Regio:
Oost-Vlaanderen

Acties via:


Bestel een Goodgift

Het Jeneverhuis, een cultureel en toeristisch centrum

KVVV-Eeklo is een cultuurvereniging die gemeenschapsvormende en identiteitsversterkende activiteiten ontwerpt en realiseert om met het Eekloos cultureel (roerend en immaterieel) erfgoed mensen te verwelkomen in de Herbakkersstad, het Eekloos straatbeeld te verfraaien en het erfgoed zelf te verankeren. KVVV-Eeklo is bereid om initiatieven van individuen en organisaties die dezelfde doelstelling(en) nastreven te ondersteunen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: