Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen vzw

Patiëntenorganisatie voor personen met lymfeklierkanker

Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen vzw

Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen vzw

Stekkestraat 70
2235 Houtvenne

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0477 82 16 56

Oprichtingsjaar:
2016

Actiedomein:
Kanker

Regio:
België

Acties via:


Bestel een Goodgift

Patiëntenorganisatie voor personen met lymfeklierkanker

Verlenen van steun en informatie aan personen met een hodgkin- of non-hodgkinlymfoom (inclusief waldenström en CLL) en hun naasten.

Als patiëntenorganisatie verlenen wij steun aan lotgenoten met lymfeklierkanker en hun naasten. We doen dit via onze besloten Facebookgroep en door het organiseren van lotgenotencontacten. Daarnaast organiseren we webinars, symposia en infosessies over de ziekte, behandelingen en nazorg. We geven ook 3 keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit en lotgenoten kunnen gratis verschillende brochures over de ziekte bij ons opvragen zoals de brochure 'Leven met lymfeklierkanker'.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: