Menno's droom

Verwenvakanties voor gezinnen met een kind met kanker.

Menno's droom

Menno's droom

mevrouwhofstraat 31
3511 Kuringen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0476 57 61 69

Oprichtingsjaar:
2014

Actiedomein:
Gezondheid, Kinderen & Jongeren

Regio:
België

Acties via:


Bestel een Goodgift

Verwenvakanties voor gezinnen met een kind met kanker.

Menno’s Droom biedt een onvergetelijke verwenvakantie aan gezinnen met een kind met kanker.

Voor kinderen... die even aan iets anders willen denken dan hun "ziek zijn"
Voor broers en zusjes... die samen willen spelen, lachen en verrast worden.
Voor ouders... die er even onbezorgd tussenuit willen.
Voor gezinnen... die samen even alles willen vergeten, verwend worden en vooral... ontspannen.

We willen met onze steun een klein lichtpuntje bieden in het slopende proces van de behandeling, de organisatie van het gezin en werk, de lange onzekerheid, de voortdurende beweging tussen ontgoocheling, angst en hoop, de financiële druk en de torenhoge zorgen met slapeloze nachten.

Onze vakanties zijn gericht op gezinnen waarvan een kind in behandeling is voor kanker of maximaal 2 jaar uit behandeling. We werken hiervoor samen met de afdeling ‘kinderoncologie’ in UZ Gasthuisberg Leuven, UZ Jette, UZ Antwerpen en UZ Gent.

Onze vakanties vinden plaats in de Limburgse Kempen, te midden van een prachtige groene omgeving. Een plek waar men kan ontsnappen aan de drukte van de dag, waar men zich kan terugtrekken in de schitterende natuur.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: