PEP! vzw

Als ik het kan, kan jij het ook!

PEP! vzw

PEP! vzw

Wittestraat 116/2
2020 Antwerpen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0483 16 61 32

Oprichtingsjaar:
2017

Actiedomein:
Jongeren, Onderwijs

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Als ik het kan, kan jij het ook!

PEP! is een vernieuwende non-profit organisatie die ervoor zorgt dat meer jongeren hun talenten ontdekken en ontwikkelen.​ Zo voorkomen wij dat kostbaar talent verloren gaat en wordt elke jongere de beste versie van zichzelf.

PEP! helpt jongeren tussen 12 en 21 jaar om zich te ontplooien op basis van hun interesses, competenties en talenten. PEP! zet zich in voor jongeren uit kansengroepen door hen competenties aan te leren, toegang tot informatie, jeugdactiviteiten en sociaal netwerk te faciliteren door middel van vernieuwende projecten met het doel om de beste versie van zichzelf te worden op basis van hun talenten en interesses.​

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: