Rolstoelbasketbal vzw

De jeugd is de toekomst van het rolstoelbasketbal!

Rolstoelbasketbal vzw

Rolstoelbasketbal vzw

Albertstraat 12
8560 Wevelgem

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0474 49 21 16

Oprichtingsjaar:
2017

Actiedomein:
Jongeren, Personen met een beperking

Regio:
België

Acties via:


Bestel een Goodgift

De jeugd is de toekomst van het rolstoelbasketbal!

Ondersteuning van de clubs die een jeugdwerking rolstoelbasketbal hebben.

Door het opstarten van verschillende projecten willen we geld en materiaal verzamelen om zo jeugdspelers en hun clubs een extra steun te geven. Op deze manier willen we het rolstoelbasketbal in België een extra duwtje in de rug geven om terug uit te groeien en de jeugd alle kansen te geven om een goede rolstoelbasketbalspeler te worden.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: