SeniordogrescueBelgium

Voor hondjes van overleden personen een gouden mandje zoeken

SeniordogrescueBelgium

SeniordogrescueBelgium

Vaartstraat 27
5470 Gistel

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0475 82 75 16

Oprichtingsjaar:
2008

Actiedomein:
Dierenwelzijn

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Voor hondjes van overleden personen een gouden mandje zoeken

Het doel van SeniordogrescueBelgium is gouden mandjes te vinden, voor honden van overleden personen, personen die wegens ziekte niet meer voor hun hondjes kunnen zorgen of personen die naar een RVT moeten.

We steriliseren en castreren alle hondjes die bij ons binnenkomen, eender welke leeftijd. Ze krijgen een volledige medische check up, met bloedproef op alle mogelijke parameters.

De hondjes zitten bij ons niet in kooien, maar verblijven, in afwachting van adoptie, bij een opvanggezin. Het opvanggezin geeft ons feedback i.v.m. alle karakteristieken van het hondje. Indien er bepaalde problemen worden vastgesteld vb. niet zindelijk, verlatingsangst, trekken aan de lijn, wagenziek, zal het gastgezin alles in het werk stellen om hiervoor een oplossing te vinden. Zodra na overleg met het gastgezin vastgesteld wordt dat het hondje klaar is voor zijn gouden mandje, gaan we op zoek naar de matching koppel.

Onze hondjes worden ter adoptie aangeboden via onze website, onze Facebookpagina en uiteraard via de officiële website van het Ministerie van Dierenwelzijn "Adopteereendier". Bij ons is er geen leeftijdsgrens om een hondje te adopteren. Wij zoeken geen honden voor mensen, maar mensen voor hondjes. De toekomstige adoptant moet voldoen aan de karakteristieken van het hondje. Het is onze bedoeling dat het hondje terecht komt in de biotoop die het beste aansluit bij zijn karakteristieken.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: