The Angkor Tree Project vzw

Every child has the right to a trained teacher!

The Angkor Tree Project vzw

The Angkor Tree Project vzw

Donkstraat 61
3150 Haacht

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0477 777 881

Oprichtingsjaar:
2015

Actiedomein:
Onderwijs, Ontwikkelingssamenwerking

Regio:
Internationaal

Acties via:


Bestel een Goodgift

Every child has the right to a trained teacher!

Bij The Angkor Tree Project vinden we dat geen enkel kind gedwongen moet worden om te bedelen of te werken. Wij geloven dat zij het recht hebben om te genieten van hun jeugd – om te leren, spelen, vrienden te maken en te groeien in een veilige en gelukkige omgeving. Wij steunen de doelstellingen van duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties ten zeerste en verbinden ons ertoe bij te dragen in de eerste plaats aan het doel van kwaliteitsonderwijs: zorgen voor inclusief en rechtvaardig kwaliteitsonderwijs en levenslang leren bevorderen voor iedereen.

Het creëren van kansen voor kinderen en adolescenten door middel van beter onderwijs en door een betere kennis van talen, is onze aanpak. Onze belangrijkste activiteiten zijn gratis Engelse lessen voor degenen die geen of beperkte toegang hebben tot de reguliere scholen, een gratis lerarenopleiding en een outreach-programma.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: