UZ Brussel Foundation

People Helping People

UZ Brussel Foundation

UZ Brussel Foundation

Laarbeeklaan 101
Jette 1090

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
+32 (0) 2 477 57 11

Oprichtingsjaar:
2015

Actiedomein:
Gezondheid, Onderzoek

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

People Helping People

De UZ Brussel Foundation wil, als onderdeel van het UZ Brussel, via allerlei initiatieven extra financiële middelen genereren teneinde een aantoonbare meerwaarde te bieden aan onze patiënten en hun familie.

Deze initiatieven en extra middelen worden aangewend voor het helpen realiseren van een warme, humane, healing environment die mee zorgt voor momenten van patient delight, en voor het ondersteunen van het klinisch/translationeel innovatief wetenschappelijk onderzoek.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: