volkskeuken 3200

Omdat we allemaal van lekker eten houden.

volkskeuken 3200

volkskeuken 3200

Langdorpsesteenweg 214
3201 Langdorp

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0494 99 66 59

Oprichtingsjaar:
2020

Actiedomein:
Armoedebestrijding, Welzijn

Regio:
Vlaams BrabantBestel een Goodgift

Omdat we allemaal van lekker eten houden.

Volkskeuken 3200 wil mensen samenbrengen door middel van eten. Gezond eten! We trekken de kaart van duurzaamheid en werken veel met voedseloverschotten die we redden van de genadeloze afvalberg. We koken uitsluitend vegetarisch en doen dat met een team van vrijwilligers. We gebruiken twee tarieven. Mensen met een beperkt inkomen krijgen ons menu voor 2 euro. Met de opbrengst maken we soep voor de voedselbedeling die door de vzw Kommaraf wordt georganiseerd.

In de toekomst willen we graag workshops aanbieden over gezond budgetvriendelijk koken en willen we op scholen vormingen aanbieden.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: