Music Connects

Discover the Alternative

Music Connects

Music Connects

Burg. Vandenbogaerdelaan 43
8870 Izegem

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
/

Oprichtingsjaar:
2012

Actiedomein:
Algemeen, Kunst & cultuur

Regio:
Oost-VlaanderenBestel een Goodgift

Discover the Alternative

Music Connects ondersteunt getalenteerde artiesten zodat ze zich volledig kunnen focussen op de essentie van het muzikantenbestaan: muziek maken. We helpen ze om een groter publiek te bereiken door hen op evenementen te programmeren waar een optreden de perfecte aanvulling vormt op het bestaande niet-muzikale programma. Hiervoor organiseren we eigen events, maar we werken ook samen met andere organisatoren om bookings te garanderen die wel een verschil maken. Daarnaast nemen we de druk van het digitale muzieklandschap van hun schouders door alle bijhorende verplichtingen ook op ons te nemen.

Music Connects gelooft in een muziek- en eventsector waar talent niet wordt afgeremd door verplichtingen die losstaan van het artistieke aspect. Complexe regelgeving, gebrek aan een netwerk of de verplichte aanwezigheid op social media vormen barrières voor getalenteerde muzikanten. Door de minder zakelijke aanpak krijgen ze het label ‘lokaal talent’ en moeten ze zich tevreden stellen met ‘de kans’ die ze krijgen terwijl grote namen gaan lopen met alle aandacht en indrukwekkende artiestengages. Wij streven ernaar dat deze artiesten naar waarde geschat worden en dat ze hierdoor weloverwogen keuzes kunnen maken en groeien in hun muzikale carrière.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: