VZW Okidoo

Relaxatie oefeningen in Oostendse scholen

VZW Okidoo

VZW Okidoo

Lobelialaan 8
8400 Oostende

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0473 23 78 67

Oprichtingsjaar:
2008

Actiedomein:
Kinderen, Migratie & integratie

Regio:
West-Vlaanderen

Acties via:


Bestel een Goodgift

Relaxatie oefeningen in Oostendse scholen

Alles begon in 2007, Oostende werd opgeschikt door de moord op de 18 jarige Bart Bonroy (de sigaretten moord).

In 2008 zijn we gestart met Okidoo. Oostende heeft een grote populatie kinderen met een migratie achtergrond. Vele kinderen hebben gruwelijke dingen meegemaakt, gezien en/of gehoord. We zijn ons project gestart in 1 school en ondertussen gebeurt dit al in 12 scholen. We werken koepeloverschrijdend.
Een coach geeft relaxatie sessies, de leerlingen leren tot rust te komen.

Ons doel: kinderen weerbaarder maken, leren hun negatieve emoties te kanaliseren

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: