vzw 't Ferm

't Ferm dagondersteuning

vzw 't Ferm

vzw 't Ferm

Schoolstraat 17
8880 Rollegem-Kapelle

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0494 67 12 70

Oprichtingsjaar:
2017

Actiedomein:
Personen met een beperking

Regio:
West-VlaanderenBestel een Goodgift

't Ferm dagondersteuning

‘t Ferm heeft als doel om volwassenen met een beperking kwaliteitsvol te ondersteunen. Dit onder meer door zinvolle dagbesteding en een aangename invulling van hun dag aan te bieden. Op deze manier hopen we bij te dragen aan de levenskwaliteit van de zorgvrager.

We willen een antwoord bieden op hun ondersteuningsvragen, die alle aspecten van ‘kwaliteit van leven’ kunnen beslaan (wonen, werken, vrije tijd,…).

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: