VZW Tusaidiye Uganda

Basisonderwijs voor alle kinderen in Kagulu

VZW Tusaidiye Uganda

VZW Tusaidiye Uganda

Peperstraat 40
9100 Sint-Niklaas

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0494 75 43 77

Oprichtingsjaar:
2007

Actiedomein:
Onderwijs

Regio:
InternationaalBestel een Goodgift

Basisonderwijs voor alle kinderen in Kagulu

VZW Tusaidiye Uganda is een vereniging die een kleuter en lagere school in centraal Oeganda steunt.

Tusaidiye Uganda is een kleine Sint-Niklase VZW van een aantal vrienden, opgericht in 2007. We zijn actief in de Blessed Family Primary School in Kagulu, Oeganda. Dit is een kleuter en lagere school in een afgelegen dorp (er is bv. nog geen stromend water). Wij proberen te helpen met het financieren van de bouw van klaslokalen, sanitair en slaapzalen. Ook kopen we educatief materiaal aan (schoolboeken, materiaal voor sport). We financieren de opleiding en bijscholing van leerkrachten.

Elk jaar proberen we ter plaatse te gaan om te bekijken wat de noden van het moment zijn. We werken hierbij heel nauw samen met de Byakika Family, dit is de familie die de school opgericht heeft en momenteel ook bestuurt. Wanneer we ter plaatse aanwezig zijn proberen we ook steeds iets voor te bereiden zoals bv. een sessie met uitleg rond malaria of EHBO.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: