vzw Zwerfkat in Nood II

Zorgzaam Zonder Grenzen

vzw Zwerfkat in Nood II

vzw Zwerfkat in Nood II

Kraaibornstraat 49
3700 Tongeren

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0499 75 13 61

Oprichtingsjaar:
2006

Actiedomein:
Dierenwelzijn

Regio:
LimburgBestel een Goodgift

Zorgzaam Zonder Grenzen

Wij vangen jaarlijks gemiddeld 500 zwerfkatten op. De volwassen katten vangen wij op in ons No-Kill asiel Villa vagebond, en de kwetsbare groep, waaronder moederloze kittens, aangereden katten, doodzieke katten, worden ondergebracht bij onze tijdelijke opvanggezinnen. Daar draaien zij mee in het huiselijke leven. Wanneer zij zijn hersteld, of oud genoeg zijn, dan zoeken wij definitieve huisjes voor hen. Geen enkel dier wordt ingeslapen omdat het bv. gehandicapt is, aids-positief, oud, of chronisch ziek. Elk dier is het waard om voor te vechten en dat dragen wij ook uit naar de buitenwereld.

Daarnaast hebben wij een unieke aidskattenpvang in Belgie, nl. Buddy Kat. Wij zijn van mening dat zij net zoveel recht hebben op een waardevol leven. Op vele plaatsen worden zij nog altijd ingeslapen, maar bij ons krijgen zij de ultieme kans.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: