YWCA Antwerpen

Empowerment en Ontmoetingen voor alle Vrouwen

YWCA Antwerpen

YWCA Antwerpen

Paleisstraat 39
2018 Antwerpen

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0473 55 50 79

Oprichtingsjaar:
1919

Actiedomein:
Migratie & integratie, Vrouwen

Regio:
AntwerpenBestel een Goodgift

Empowerment en Ontmoetingen voor alle Vrouwen

YWCA Antwerpen maakt deel uit van de wereldwijde vrouwenorganisatie YWCA (Young Women Christian Association). YWCA is een gerenommeerde NGO die strijdt voor vrouwenrechten en women empowerment sinds 1855. De Antwerpse tak van YWCA is uniek vanwege haar pluralistisch karakter. Als één van de weinige wereldwijde YWCA'S hebben zij zich van de Christelijke 'C' afgescheiden en ijveren zij voor vrouwen van alle afkomsten en religies. Tot op de dag van vandaag.

YWCA Antwerpen is een vrouwen vrijwilligersorganisatie en organiseert allerlei activiteiten en ontmoetings/uitwisselingsmogelijkheden voor alle vrouwen. Dit via verschillende clubs en groepen. Daarnaast organiseert zij acties tegen geweld tegen vrouwen en voor weerbaarheid, is er een vluchtelingenwerking, leesclub etc...

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: