amba-amba vzw

Waar groei kansen krijgt

amba-amba vzw

amba-amba vzw

Desselgem-Dries 94
8792 Waregem (Desselgem)

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0478 74 54 84

Oprichtingsjaar:
2018

Actiedomein:
Mentale gezondheid, Welzijn

Regio:
West-VlaanderenBestel een Goodgift

Waar groei kansen krijgt

Een plaats om tot rust te komen, om mensen en hun ideeën de tijd en de ruimte te geven die ze in de drukte van het alledaagse bestaan vaak niet vinden. We zijn een plek om nieuwe energie te tanken. Ideeën volop te laten rijpen. Alleen of in gezelschap.

We gaan hiervoor in dialoog met onze bezoekers. Onze veelzijdigheid en wendbaarheid is onze grote troef. We knellen ons aanbod niet graag in vaste formules. We bespreken liever wat je graag wil, en kijken vervolgens samen hoe we dat doen.

De basisgedachte van amba-amba.

Om te groeien is er ruimte nodig. Een basiswet in de natuur. Kijk naar de bomen, de planten en de bloemen, maar ook kuikentjes worden blije kippen in een voldoende ruime kippenren. Hier bij amba-amba willen we ook ruimte bieden.

Ruimte in de vorm van ‘kamers’ ingericht met voedende elementen. We dachten na over deze plek en namen de tijd om ook te voelen wat zou werken. Elementen die kunnen dienen als meststof voor de ‘amba-serre voor initiatieven’.

Ruimte in de tijd, in de zin van tijd nemen. Om misschien even stil te staan bij jezelf of jouw dierbare. Hoe zit het met jouw groei? Heb je ‘plekke’ nodig?

Ruimte in de vorm van een wit blad. Groot genoeg zodat het niet beperkend is en voldoende ruimte kan geven aan dat wat in jou borrelt. Of voor dat wat misschien net heel klein en zachtjes duwt. Zo voorzichtig dat je echt heel goed moet kijken of voelen om het op te merken.

Ruimte voor groei in al zijn vormen dus. Voor dat wat een deel kan zijn jouw bijdrage kan zijn voor een aangename samenleving.

Te veel ruimte voelt dan misschien wat ongemakkelijk. Of veel ruimte innemen dan weer voor een ander. Het is telkens weer aftasten om de balans in evenwicht te brengen. Vergeet niet dat er ook ruimte is om fouten te maken. Met andere woorden, fouten zijn leerkansen voor klein & groot.

Welkom in ons centrum van gastvrijheid en mogelijkheden!

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: