De vrijwilligersorganisatie achter Goodgift

Meer donaties, minder nutteloze cadeaus!

Goodgift wil mensen motiveren, en het makkelijker maken om samen meer te doneren. Via Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger zélf kiest naar welk goed doel de donatie gaat – een organisatie dat hem/haar nauw aan het hart ligt.

Goodgift werkt uitsluitend met vrijwilligers en alle donaties gaan steeds volledig naar de goede doelen.

Door het schenken van een Goodgift stimuleer je de mensen rondom jou om meer te geven.

Hulp nodig?

Algemeen: hallo@goodgift.be

Zakelijk: nathan@goodgift.be

Goede doelen: leen@goodgift.be

Adres

Goodgift vzw

Taylor & Hubs
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen

Volg ons!

De vrijwilligersorganisatie achter Goodgift

Oprichting

In 2012 richtten Vincent, Toon en Paul Goodgift op. Hun doel was het geven aan goede doelen te stimuleren en het ontvangen van nutteloze geschenken te minimaliseren. In 2019 namen wij, Leen en Nathan, het beheer van de non-profit organisatie over en gaven we de website een gloednieuwe look! Goodgift wordt gesteund door vrijwilligers en alle donaties worden volledig naar de goede doelen gestort.

Iedereen welkom

Een Goodgift schenken is een originele manier van geven waarbij iedereen een steentje bijdraagt. Via ons platform worden heel wat goede doelen bereikt en ontvangen ze extra donaties. Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Het goede doel opgericht door jouw tante, de kleine vzw van om de hoek, de organisatie die je steunde tijdens een moeilijke periode of die ngo waarmee je elk jaar naar het buitenland trekt als vrijwilliger. Hoe meer goede doelen, hoe meer giften.

Nog vragen?

Goodgift – altijd een nuttig cadeau

Een persoonlijk cadeau

Met een Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een zelfgekozen goed doel - een organisatie dat hij/zij belangrijk vindt.

Voor een speciaal iemand

Een Goodgift geef je niet zomaar en ook niet aan eender wie. Is je vriendin sociaal geëngageerd? Heeft je vader ‘toch al alles’? Zoek je nog een klein extraatje voor je tante? Met een Goodgift doe je niet alleen de ontvanger een plezier, maar ook het goed doel dat hij/zij kiest. Zowel jij als de ontvanger dragen een steentje bij aan een betere maatschappij.

Meteen geregeld

Je kiest de digitale cadeaubon of het Goodgift doosje - je bon in een mooie cadeauverpakking. Selecteer het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en voer de betaling uit. Schenk de Goodgift aan jouw gelukkige ontvanger. Zodra jouw favoriete ontvanger de Goodgift in handen heeft, kan hij/zij het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel doneren.

Jij hoeft verder niets te doen! Het gekozen goed doel ontvangt het volledige bedrag binnen 1 maand. Goodgift houdt hier geen kosten van af.

Portret

“Een aantal jaar geleden schonken we zelf een Goodgift aan een vriend en recent wilden we dit opnieuw doen. Toen we zagen dat het project ten einde liep, vonden we dit zeer jammer. Al snel zaten we met de oprichters rond de tafel en besloten we het project op vrijwillige basis verder te zetten. Zo dragen ook wij ons steentje bij aan verschillende goede doelen.” Leen & Nathan

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: