Amber vzw

Het vergroten van ontplooiingskansen van jongeren/gezinnen

Amber vzw

Amber vzw

Tiensesteenweg 88
3360 Korbeek-Lo

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
016 235 094

Oprichtingsjaar:
1983

Actiedomein:
Jongeren, Kinderen

Regio:
Vlaams Brabant

Acties via:


Bestel een Goodgift

Het vergroten van ontplooiingskansen van jongeren/gezinnen

Amber vzw wil de ontplooiingskansen vergroten van kinderen, jongeren en gezinnen in problematische leef- en opvoedingssituaties door het bieden van kwaliteitsvolle mobiele begeleidingen in de context van de cliënt.

We profileren ons als een organisatie die gespecialiseerd is in mobiele begeleiding en die streeft naar een gedifferentieerd aanbod. Bovendien willen we flexibele begeleidingstrajecten aanbieden.
De belangrijkste pijler van Amber vzw is dat we kracht- en vraaggericht werken. De vragen en krachten van de gezinnen en de jongeren en hun netwerk staan centraal.

Erkenningen: Wij zijn erkend als organisatie voor bijzondere jeugdzorg om modules contextbegeleiding, modules contextbegeleiding in functie van autonoom wonen en een ondersteunende module conflicthantering aan te bieden.

  • 11 modules ContextBegeleiding breedsporig (CB)
  • 13 modules ContextBegeleiding laag intensief (CB25)
  • 5 modules Kortdurende intensieve ContextBegeleiding (CBi)
  • 19 modules ContextBegeleiding in functie van autonoom wonen (CBAW)
  • 5 modules ContextBegeleiding in functie van autonoom wonen (CBAW)
  • 1 ondersteunende module conflicthantering: 12 trajecten per jaar (CH)

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: