Beyond the Moon vzw

Beyond the Moon geeft HOOP, ENERGIE en VREUGDE.

Beyond the Moon vzw

Beyond the Moon vzw

Zandstraat 27K
2223 Schriek

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
015 23 36 82

Oprichtingsjaar:
2005

Actiedomein:
Gezondheid, Kinderen

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Beyond the Moon geeft HOOP, ENERGIE en VREUGDE.

Beyond the Moon biedt blijdschap, ontspanning en plezier aan families met een ziek kind door hen te laten genieten van een kosteloze all-in gezinsvakantie, ver weg van het ziekenhuis, en door ​in kinderziekenhuizen interactieve 3D-muurschilderingen aan te brengen die zorgen voor afleiding tijdens een consultatie en/of een hospitalisatie.

Families met een ziek kind koesteren voortdurend de HOOP op betere en aangenamere tijden. Uit een zorgeloze gezinsvakantie met Beyond the Moon (voor of na een behandeling) en uit onze interactieve 3D-muurschilderingen in kinderziekenhuizen (tijdens een consultatie of hospitalisatie) putten ze ENERGIE om VREUGDE in hun leven te brengen, opdat ze de dagelijkse strijd tegen de ziekte verder zetten.

De maan (THE MOON) in ons logo staat symbool voor de zorgeloze gezinsvakantie en is een lichtpuntje in de vaak donkere en pijnlijke dagen van deze families. De plezierige vakantieherinneringen zullen voor altijd worden gekoesterd en reiken verder dan (BEYOND) hun verwachtingen en dromen. We zorgen ervoor dat een Beyond the Moon vakantie hen duurzame herinneringen geeft voor het leven - in het bijzonder indien het zieke kind komt te overlijden.

Wij zijn van mening dat elk kind de kans moet krijgen om kind te zijn en te genieten van het leven. Een ziek kind dat zich vandaag kan ontspannen en plezier kan beleven, samen met zijn gezin, zal morgen de strijd tegen de ziekte beter aankunnen.

Beyond the Moon wilt duurzame en hartverwarmende momenten en een goed gevoel teweegbrengen bij enerzijds families met een ernstig ziek kind en anderzijds bij sponsors & partners die ons goede doel steunen. Jaarlijks nemen wij onze verantwoordelijkheid en streven we ernaar om onze naamsbekendheid te vergroten door onze sponsorportefeuille te diversifiëren, waarbij een wederzijds respectvolle (lange termijn) samenwerking, transparantie, tastbaarheid en erkentelijkheid belangrijk zijn, om onze twee projecten 'Offer a Vacation' en 'Paint a Smile' met succes te kunnen verwezenlijken.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: