Bosgroep Oost-Vlaanderen

Een BOOST voor meer bos in Oost-Vlaanderen

Bosgroep Oost-Vlaanderen

Bosgroep Oost-Vlaanderen

Woodrow Wilsonplein 2
9000 Gent

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
09 267 78 60

Oprichtingsjaar:
2004

Actiedomein:
Milieu & Natuur

Regio:
Oost-VlaanderenBestel een Goodgift

Een BOOST voor meer bos in Oost-Vlaanderen

BOOST, het bebossingsfonds van de Oost-Vlaamse Bosgroepen, geeft aan iedereen de kans om actief mee te bouwen aan een groener en gezonder Oost-Vlaanderen. Want met elke euro die in het fonds terecht komt, zorgen de Bosgroepen voor nieuw bos in onze streek.

Gaan we samen voor meer bos?

De Bosgroepen ondersteunen boseigenaars bij het duurzaam beheer van hun bos en zorgen voor meer bos in jouw buurt. Tien vzw’s, elk actief in een andere regio, vormen samen De Bosgroepen. Samen met onze 15.000 leden beheren we 57.000 hectare bos in Vlaanderen. Daarbij bekijken we wat op lange termijn het beste is voor het bosecosysteem. Want gezonde bossen, daar heeft iedereen baat bij.

Met jouw gift aan BOOST, het bosuitbreidingsproject van de Oost-Vlaamse Bosgroepen, geven we de bossen in onze regio een extra boost, en zorg jij dus rechtstreeks voor meer bos-plezier.

Dankzij dat project zorgden we afgelopen jaren samen met de Provincie al voor meer dan 14 hectare nieuwe BOOST-bossen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: