BruZelle

Doorbreek de taboes. Verander de regels !

BruZelle

BruZelle

Locquenghien 19
1000 Brussel

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0468 293 173

Oprichtingsjaar:
2016

Actiedomein:
Armoedebestrijding, Mensenrechten, Vrouwen

Regio:
België

Transparant goed doel:

Acties via:


Bestel een Goodgift

Doorbreek de taboes. Verander de regels !

BruZelle bindt de strijd aan tegen menstruele kwetsbaarheid door maandverband in te zamelen en deze gratis en discreet te bezorgen aan menstruerende personen in een moeilijke leefsituatie.

Meer informatie:

Het hoofddoel van BruZelle is om maandverbanden in te zamelen en deze in een mooi zakje, gratis, discreet en in waardigheid te bezorgen aan personen die een moeilijke leefsituatie beleven.

Menstruele kwetsbaarheid betekent dat mensen die hun maandstonden krijgen niet of moeilijk aan beschermingsproducten geraken.

In het verlengde daarvan is menstruele kwetsbaarheid de noodzaak om een keuze te maken bij de aankoop van basisbenodigdheden en om geheel of gedeeltelijk af te zien van de aankoop van periodieke bescherming door een gebrek aan financiële middelen.

Daarnaast heeft BruZelle ook als missie om te sensibiliseren, informatie te verspreiden, te communiceren en het bewustzijn te verhogen over maandstonden in precaire leefomstandigheden of noodsituaties.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: