CAW Oost-Brabant

Geven om een ander doet goed.

CAW Oost-Brabant

CAW Oost-Brabant

Redingenstraat 6
3000 leuven

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0494 58 93 68

Oprichtingsjaar:
1998

Actiedomein:
Armoedebestrijding

Regio:
Vlaams Brabant

Transparant goed doel:


Bestel een Goodgift

Geven om een ander doet goed.

Wij richten ons tot de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Mensen die overal uit de boot vallen bij de reguliere hulpverlening. Omdat wij hun recht op welzijn mee willen realiseren. Voor hen starten wij extra hulpverleningsprojecten op. Omdat waardig leven een recht is van iedereen.

Het CAW is een welzijnsorganisatie die zich situeert midden in de samenleving. Wij streven ernaar van die samenleving een plek te maken waar het goed leven is voor iedereen. Dat doen we door mensen die het moeilijk hebben te ondersteunen, op weg te helpen, te versterken. Bij CAW Oost-Brabant betekent hulp, zorg op maat. En dus extra aanbod voor de meest kwetsbaren in onze samenleving

Omdat we elke dag opnieuw ervaren dat er heel wat mensen uit de boot vallen bij het reguliere aanbod van dienst- en zorgverlening in onze samenleving, starten wij met regelmaat extra projecten op voor maatschappelijk erg kwetsbare doelgroepen. Om hen toch die zorg en ondersteuning te kunnen bieden die ze nodig hebben. Met deze projecten willen we echt het verschil maken. Willen we dieper gaan dan de bovenste laag. De hand reiken aan wie door allerlei omstandigheden of kwetsuren geen moed meer heeft om die te grijpen.

Omdat we meer doen dan wat onze decretale opdracht is, hebben we ook meer draagvlak en middelen nodig.

Via onze fondsenwervingsbeweging willen we mensen sensibiliseren voor onze missie, en hen aanmoedigen te zorgen voor elkaar door onze werking en onze projecten te steunen. Door een engagement te nemen dat zich kan vertalen in financiële giften, schenkingen in natura, het verlenen faciliteiten, kennis en advies te delen, samen te werken. We richten ons hierbij tot mensen die mee met ons geloven dat iedereen recht heeft op een waardig, gelukkig en kwaliteitsvol leven.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: