Circular.brussels

Iedereen digitaal

Circular.brussels

Circular.brussels

Dieudonné Lefèvrestraat 2/18
1020 Laeken

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0496 16 33 43

Oprichtingsjaar:
2019

Actiedomein:
Armoedebestrijding

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Iedereen digitaal

Circular.brussels zet zich als non-profit organisatie in voor de digitale inclusie voor diegenen die aan de verkeerde kant van de digitale kloof staan en weinig of geen toegang hebben tot onze digitale samenleving.

Wij brengen zo laagdrempelig mogelijk, professionele en hoogwaardige refurbished laptops en computers op de Belgische markt en doen dit door middel van sociale werkgelegenheid en circulaire economie. Circular.brussels heeft tijdens de Covid-19 crisis meer dan 4500 vernieuwde laptops verdeeld bij scholen gewestelijke besturen, gemeentebesturen, ocmw’s, vzw’s en armoedeorganisaties.

Elke laptop die wij leveren moet voldoen aan strenge reconditioneringseisen, volgens gecontroleerde processen en procedures. Dit omvat uitgebreide functionaliteitstests om ervoor te zorgen dat de systemen voldoen aan de fabrieksspecificaties, evenals een grondige reiniging.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: