Circus Zonder Handen

Jeugdig Brussels talent ontdekken, verbinden en ontwikkelen

Circus Zonder Handen

Circus Zonder Handen

Steenweg op Merchtem 9
1080 Sint-Jans-Molenbeek

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0471 45 47 94

Oprichtingsjaar:
2004

Actiedomein:
Kinderen & Jongeren, Onderwijs, Opleiding & tewerkstelling

Regio:
Brussels Hoofdstedelijk GewestBestel een Goodgift

Jeugdig Brussels talent ontdekken, verbinden en ontwikkelen

Circus Zonder Handen ziet de Brusselse jeugd en hun families als een circus van wereldburgers. Ons doel is om het talent van de Brusselse jeugd te ontdekken, te verbinden en te ontwikkelen. Ze worden trotse Brusselaars die goed in hun vel zitten en zich als een vis in de superdiverse waters van Brussel voelen.

Met circus als dynamisch, speels en daadkrachtig middel, krijgen kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen meer zelfvertrouwen en ontdekken ze hun talenten. Circus biedt voor ieder wat wils. Je wordt sterk, lenig en handig. Je leert samenwerken, jezelf fysiek uitdrukken, vertrouwen geven en krijgen. Je verbaast jezelf en anderen. Je wordt opener en creëert een breder netwerk. Urban Circus verbindt en overstijgt op deze manier de verschillen in taal, afkomst, financiële achtergrond, gender, fysieke mogelijkheden en leeftijd.

Circus Zonder Handen is een sociaal-inclusieve werking. We geloven in de kracht van circus en maken de participatie aan het circusaanbod mogelijk voor iedereen. We passen een laagdrempelig beleid toe waarvan wijkgericht werken, bottom-up participatie, samenwerking met een breed netwerk aan professionele partners, communicatie op maat, inschrijvingsgelden volgens inkomenscategorie, toegankelijkheid, toeleiding, geëngageerde trainers en een aanspreekbaar team de hoekstenen zijn.

Zo slagen we erin de warme Urban Circus Hub te zijn voor alle Brusselaars.

#circusvooriedereen #circusverbindt #verbaasjezelf #urbancircus #maakjestad

Foto @ Lien Wevers

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: