CKG De Stap

De Stap naar sterker ouderschap

CKG De Stap

CKG De Stap

Zevenbonderstraat 78
3600 Genk

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
08 665 70 10

Oprichtingsjaar:
1998

Actiedomein:
Kinderen & Jongeren

Regio:
LimburgBestel een Goodgift

De Stap naar sterker ouderschap

Het Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning De Stap in Genk begeleidt gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar in de opvoeding. Onze hulpverleners komen aan huis, vangen kinderen op in de leefgroep en geven groepstrainingen aan kinderen, ouders en leerkrachten. We zetten ons specifiek in voor kwetsbare gezinnen.

CKG De Stap wil gezinnen en kinderen kansen bieden om samen activiteiten te ondernemen om de ouder-kind-relatie te bevorderen en ouders te helpen om opvoeden op een speelse manier aan te pakken.

Naast jaarlijks gratis activiteiten voor de gezinnen onder de noemer 'feesten doet leven' investeert De Stap ook in projecten gericht op het welzijn van kinderen, zoals een educatief verkeersparcours.

Help jij ons om De Stap naar sterker ouderschap mogelijk te maken?

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: