De Hoop vzw

De Hoop: zelf je thuis maken.

De Hoop vzw

De Hoop vzw

Zuster Angelalaan 1
9620 Zottegem

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
09 364 87 03

Oprichtingsjaar:
2007

Actiedomein:
Personen met een beperking

Regio:
Oost-VlaanderenBestel een Goodgift

De Hoop: zelf je thuis maken.

De Hoop is een kleinschalige, huiselijke voorziening die volwassenen met een beperking begeleidt naar een zo optimaal mogelijke levenskwaliteit. De Hoop biedt ondersteuning aan personen met een hersenletsel, een degeneratieve aandoening, een autismespectrumstoornis en een motorische beperking onder de vorm van dagcentrum, wooncoaching en begeleid werk.

Naast het feit dat De Hoop wil dat cliënten thuis kunnen komen bij ons, zetten we ook sterk in op buurtwerking en inclusie. Op die manier proberen we drempels te doorbreken zodat personen met een beperking zich ook thuis kunnen voelen in de buurt.

Maandelijks zetten we onze deuren open in ons Koffiehuis, de Soepkerre rijdt elke week uit in de buurt met lekkere verse soep en De Propere Bende houdt de buurt netjes door zwerfvuil te rapen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: