De Hoop vzw

NAH-Zorg op maat

De Hoop vzw

De Hoop vzw

Zuster Angelalaan 1
9620 Zottegem

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
09 364 87 03

Oprichtingsjaar:
2007

Actiedomein:
Personen met een beperking

Regio:
Oost-Vlaanderen

Acties via:


Bestel een Goodgift

NAH-Zorg op maat

De Hoop is een kleinschalige, huiselijke voorziening, waar flexibel kan ingespeeld worden op diverse eenvoudige of complexe ondersteuningsvragen.

De Hoop wil op basis van individuele vragen met oog voor (para)medische zorgen in een rolstoeltoegankelijke omgeving en in samenwerking met reguliere professionele diensten en mantelzorgers zorg op maat bieden aan personen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel en hen op die manier helpen in hun zoektocht naar groei, uitdaging en kwaliteit van leven IN de maatschappij.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: