De Weij vzw

Een eeuwenoude weide als (bio-)(diverse) ontmoetingsplek

De Weij vzw

De Weij vzw

Pastoorstraat 1
8970 Reningelst

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0499 20 20 69

Oprichtingsjaar:
2021

Actiedomein:
Milieu & Natuur

Regio:
West-VlaanderenBestel een Goodgift

Een eeuwenoude weide als (bio-)(diverse) ontmoetingsplek

We dromen ervan een eeuwenoude weide te behouden, up te scalen en open te stellen voor iedereen.

Onze leidraad is een weide die in 1783 al op de kaarten stond. We dromen ervan om deze weide om te toveren in een nog meer idylisch plekje. De weide ligt letterlijk in het midden van het dorp en is een echte verdoken parel.

In de toekomst krijgt de weide deels een parkfunctie, met een pad dat beide kanten van het dorp verbindt. Er komt een plaats om te picknicken, een leemoven of een barbecue die iedereen kan gebruiken, een appelboomgaard, een plekje om te logeren en een stukje evenementenweide.

Het is een uniek stukje groen die we in de toekomst graag met jullie delen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: