Dierenasiel Ganzeweide

Dierenasiel Ganzeweide Koksijde

Dierenasiel Ganzeweide

Dierenasiel Ganzeweide

Langeleedstraat 12
8670 Koksijde

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
058 31 40 08

Oprichtingsjaar:
1978

Actiedomein:
Dieren

Regio:
West-VlaanderenBestel een Goodgift

Dierenasiel Ganzeweide Koksijde

Sinds 1978 is Dierenasiel Ganzeweide de ideale plaats om dieren opnieuw tot rust en op krachten te laten komen. Naast het opvangen van ronddolende huisdieren en niet langer gewenste honden en poezen, garandeert Dierenasiel Ganzeweide de crisisopvang als dieren in nood verkeren. Het welzijn van de dieren wordt op een perfecte wijze gecombineerd met de creatie van een leuke werkomgeving voor personeel en vrijwilligers.

Opvangen en verzorgen van huisdieren is voor ons een prioriteit. Onze dieren worden permanent opgevolgd om de beste kansen op een gouden mand te vinden.

Het dierenasiel kan niet bestaan zonder de inzet van personeel en vrijwilligers. Naast het verzorgen van de dieren zijn er nog veel andere taken zoals de opvolging van adopties, administratieve taken, opvangen van verwaarloosde dieren, propaganda,...

Samen staan we dagelijks in voor de hygiëne in het dierenasiel en is er een toffe sfeer binnen de organisatie met respect voor elkaar en voor de dieren.

Gevonden dieren waarvan de eigenaar spoorloos is of dieren die worden afgestaan aan het dierenasiel worden aangeboden voor adoptie. Bij kandidaat adoptanten zal de dierenverzorger via diverse vragen proberen te achterhalen of er een match is met het dier.

Eeuwige liefde voor dieren
Het siert de mens om solidair te zijn met dieren. Wie via een testament een deel van zijn nalatenschap aan Dierenasiel Ganzeweide schenkt, stelt een symbolische daad.

Ons werkgebied
De Dierenwelzijnswet bepaalt dat elke gemeente verantwoordelijk is voor de opvang van ronddolende huisdieren.

Met de volgende steden/gemeenten is een samenwerkingsovereenkomst afgesloten:

  • De Panne, Koksijde, en Nieuwpoort
  • Middelkerke
  • Veurne, Alveringem en Lo-Reninge
  • Diksmuide, Houthulst en Koekelare

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: