Dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk vzw

Samen voor de dieren daar doen wij het voor

Dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk vzw

Dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk vzw

Palmanshoevestraat 67
2610 Wilrijk

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0486855631

Oprichtingsjaar:
2018

Actiedomein:
Armoedebestrijding, Dieren

Regio:
BelgiëBestel een Goodgift

Samen voor de dieren daar doen wij het voor

Onze dierenvoedselbank Poezewoef Wilrijk biedt mensen met een huisdier die in financiële moeilijkheden zijn geraakt ondersteuning bij de dierenvoeding. Wekelijks mogen zij een gratis pakket dierenvoeding ophalen. Ook helpen wij hen door het stukgegaan materiaal gratis te vervangen.

Sinds 2019 zijn we gestart met hen bij te staan met 50% van de dierenartskosten. Door het wegblijven van evenementen zijn de inkomsten hard gedaald dat ons dierenartsenproject dreigt stil te vallen. Wij kunnen alle hulp en steun zeer goed gebruiken.

Ook onze dieren hebben recht op een goede verzorging. En door ons project kunnen baas en dier samenblijven en belanden er minder dieren in de asielen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: