Dog Happiness be vzw

Gratis gaan helpen en bouwen, ben je gek ?

Dog Happiness be vzw

Dog Happiness be vzw

Zeedijkweg 37
8210 Zedelgem

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0476 99 13 15

Oprichtingsjaar:
2017

Actiedomein:
Dieren

Regio:
InternationaalBestel een Goodgift

Gratis gaan helpen en bouwen, ben je gek ?

We steunen Sasha’s asiel in de stad Niš in het zuiden van Servië. Sasha wijdt zijn leven aan zo’n 750 honden die gered werden van vreselijke levensomstandigheden, mishandeld, gedumpt, ziek, gewond, aangereden, al deze honden hebben een thuis gekend en werden weggegooid, …

Sasha’s asiel is een losloop asiel: de honden mogen overdag vrij rondlopen, spelen, rennen, … dat is wat het mooi en magisch maakt. Het mentale welzijn van de honden is 1000x beter dan honden in een asiel.

De shelter is organisch gegroeid, stukje bij beetje geïmproviseerd, er is tekort aan zowat alles!

Dog Happiness Be probeert te helpen met voeding, medische zorgen en infrastructuur en pro-actieve sterilisaties van honden. We werken met kansloze mensen ter plekke, daklozen, oude alleenstaande mensen, dame met MS, zorgen voor dieren is ook zorgen voor mensen.

Het Zuiden van Servië is een zeer arme regio, grenzend aan Kosovo is dit de vuilnisbelt van de Balkan.
Wij brengen Happiness aan mens & dier, met onze vrijwilligerskampen waarbij we de dieren verzorgen en bouwprojectjes uitvoeren. Gaande van terras, dakoverkapping, hondenhokjes bouwen etc..

Onze vrijwilligers worden bedolven door honderden honden die hen komen begroeten, kwispelen, een knuffel schenken. De dieren helpen met ons mee en veranderen de mensen hun kijk op dieren, het is een ervaring die ze nooit meer vergeten en de nodige lessen uit trekken. Hoe ver wij intussen verwijderd zijn van het normale leven.

Wij brengen Happiness en zij laten ons stilstaan bij ons jachtige, gestreste leven en hoe het ook anders kan.

Is het dweilen met de kraan open ? Jazeker, maar vele dweils maken droge plekjes en maken een wereld van verschil !

Wij betalen geen enkel salaris of onkosten. Iedere medewerker of vrijwilliger draagt alle kosten zelf.

Met 10€ geeft men een hondje eten voor een volledige maand.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: