Dogs with talent

Dogs with talent, training compagnie

Dogs with talent

Dogs with talent

Notelaarstraat 11
9260 Serskamp

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0473 61 46 24

Oprichtingsjaar:
2023

Actiedomein:
Dieren, Personen met een beperking

Regio:
Oost-VlaanderenBestel een Goodgift

Dogs with talent, training compagnie

Bij ons draait alles om honden en mensen die gewoonweg geweldig zijn. Wij zijn jouw go-to hondentrainingsbuddy’s en we hebben een speciale missie – mensen met een beperking ondersteunen en tegelijkertijd inclusie vieren. En oh ja, we trainen honden op een manier die zachter is dan een hondenpootje op een donzen kussen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: