DreamCATchers vzw

Adopt, don't shop!

DreamCATchers vzw

DreamCATchers vzw

Schepenhuisstraat 17
9000 Gent

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
09 310 40 35

Oprichtingsjaar:
2016

Actiedomein:
Dierenwelzijn

Regio:
Oost-VlaanderenBestel een Goodgift

Adopt, don't shop!

Bij DreamCATchers help jij mee om katten die al lang in het asiel of opvang zaten, te socialiseren. Door jouw bezoek krijgen de katten terug vertrouwen in mensen waardoor ze stilaan kunnen openbloeien. Dat geeft hen meer kans om hun droomthuis te vinden.

We vinden het vooral belangrijk om adoptie op een positieve manier in de kijker te zetten. Je kan bij ons rustig de tijd nemen om een kat te leren kennen en zo te ontdekken of ze wel bij jou past.

Naast het poezenadoptiecafé, kan je ook terecht in onze shop waar je veel leuke items kan vinden voor kat én mens.

De opbrengsten van zowel het café als de shop gaan naar de vzw die vooral als doel heeft om betrouwbare en accurate informatie te verschaffen rond alles wat met katten te maken heeft. Hiervoor hebben we jouw steun hard nodig.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: