Een cent voor Gambia vzw

Het goede doel met een open visie en duidelijke communicatie

Een cent voor Gambia vzw

Een cent voor Gambia vzw

Rozenkransplein 12/22
2610 Wilrijk

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0473 65 14 88

Oprichtingsjaar:
2015

Actiedomein:
Armoedebestrijding, Ontwikkelingssamenwerking

Regio:
InternationaalBestel een Goodgift

Het goede doel met een open visie en duidelijke communicatie

Ondersteunen van families en kinderen met voedsel, spullen en medische ondersteuning.

De armste inwoners van Gambia, het meest arme land in West-Afrika ondersteunen en voorzien van de nodige hulp.

Project waarbij kinderen gesponsord worden om naar school te kunnen gaan. Project om voedsel en hulpmiddelen aan te reiken. Project ter bescherming van de bouwvakkers en ambachtslui, door ze te voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast nog van verschillende andere hulpprojecten, watervoorziening, voedsel, ondersteuning tot zelfstandig een zaak op te starten, enz….

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: