Emilie van Heel Fonds voor Longtransplantatie, KU Leuven

Geef onze longtransplant patiënten extra zuurstof!

Emilie van Heel Fonds voor Longtransplantatie, KU Leuven

Emilie van Heel Fonds voor Longtransplantatie, KU Leuven

Minderbroedersstraat 5 bus 5020
3000 Leuven

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
016 34 15 48

Oprichtingsjaar:
2018

Actiedomein:
Gezondheid, Onderzoek

Regio:
België

Acties via:


Bestel een Goodgift

Geef onze longtransplant patiënten extra zuurstof!

- Het ondersteunen van de (para-)medische behandeling van longtransplant patiënten in UZ Leuven, oa. door vergoeding van niet-terugbetaalde (dure) medicatie of investering in innovatieve behandelingsopties ten bate van onze patiënten.

- Het ondersteunen van onderzoek naar de risicofactoren en mechanismen die bijdragen aan het ontstaan van long-afstoting na transplantatie; en naar nieuwe preventie- en behandelingsopties voor afstoting.

Prof. Dr. Robin Vos, transplant-longarts aan UZ Leuven, academisch onderzoeker in BREATHE aan de KU Leuven en voorzitter van het Fonds:

"We willen aan elk van onze longtransplant patiënten een optimaal behandeltraject bieden. Om afstoting na longtransplantatie beter te kunnen begrijpen, behandelen en voorkomen, is een combinatie nodig van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en innovatieve, geïndividualiseerde behandelingen. Investeren in een ‘therapie op maat’ en grensverleggend onderzoek kost handenvol geld. Elke bijdrage maakt een verschil en geeft onze patiënten extra zuurstof! Samen kunnen we grenzen verleggen."

Hoe kan je ons helpen te helpen: Doneer voor ons goed doel. Samen met uw hulp, maken we het verschil voor onze patiënten. Hartelijk dank uit naam van onze patiënten! Prof. Dr. Robin Vos, UZ/KU Leuven

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: