European Cyclists' Federation

Meer mensen op de fiets in Europa

European Cyclists' Federation

European Cyclists' Federation

Rue de la Charité 22
1210 Saint-Josse-ten-Noode

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
02 329 03 81

Oprichtingsjaar:
1997

Actiedomein:
Gezondheid, Milieu & Natuur

Regio:
InternationaalBestel een Goodgift

Meer mensen op de fiets in Europa

De European Cyclists' Federation (ECF) is een ngo, gevestigd in Brussel, die lobbyt voor de fiets als een duurzame en gezonde vorm van vervoer en vrijetijdsbesteding. Wij bundelen de krachten van Europese fietsorganisaties om te pleiten voor meer beleid en financiering zodat mensen van alle leeftijden en achtergronden vaker en veiliger kunnen fietsen.

Onze missie is om meer mensen in Europa op de fiets te krijgen, hetzij als vervoermiddel, hetzij als vrijetijdsbesteding, voor een schonere lucht, leefbaardere steden, en veiligere en hechtere gemeenschappen. Wij bouwen op de invloed en kennis van Europese fietsorganisaties om overheden ertoe te zetten om de fiets te promoten en kwaliteitsvolle infrastructuur te bouwen zodat iedereen overal op een veilige en plezierige manier kan fietsen.

Wij vertegenwoordigen de belangen van de fietsgebruiker in het promoten van fietsen als een duurzame en gezonde vorm van vervoer en vrijetijdsbesteding en onze standpunten worden actief opgezocht door de EU-instellingen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: