Feestvarken vzw

Een fijne verjaardag voor elk kind!

Feestvarken vzw

Feestvarken vzw

De Zwaantjes 12
2390 Malle

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0479 37 96 58

Actiedomein:
Armoedebestrijding, Kinderen & Jongeren

Regio:
België

Bankrekening:
IBAN: BE76 3631 2705 6195
BIC: BBRUBEBB

Fiscaal erkend:
Nee

Bestel een Goodgift

Een fijne verjaardag voor elk kind!

Keek je als kind ook uit naar je verjaardag? Dat is niet voor elk kind zo. Feestvarken vzw doet daar iets aan en geeft kinderen van ouders die het financieel moeilijk hebben een cadeau en een feestpakket. Om de pakketten bij de juiste mensen te krijgen, werken we samen met OCMW’s. Het is belangrijk dat de kinderen niet weten dat ze de pakketten krijgen van Feestvarken vzw, maar dat het lijkt dat ze die van hun ouders krijgen. Zo krijgt elk kind een moment om naar uit te kijken!

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: