Fibroveerke VZW

Lotgenoten helpen elkaar aan informatie

Fibroveerke VZW

Fibroveerke VZW

Beverenstraat 60
8540 Deerlijk

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
56 703 245

Oprichtingsjaar:
2006

Actiedomein:
Gezondheid, Personen met een beperking

Regio:
West-VlaanderenBestel een Goodgift

Lotgenoten helpen elkaar aan informatie

Fibroveerke vzw richt zich tot mensen met fibromyalgie. Velen herbeleven door de invloed en raadgevingen van deze warme patiëntengroep een “nieuw” leven met een positieve noot. Er worden infodagen, voordrachten, groepsbezoeken en praatgroepen georganiseerd in West- en Oostvlaanderen. Uniek bij de vereniging zijn de creanamiddagen! Die zorgen voor ontspanning, creatief bezig zijn brengt rust.

Deze vereniging bestaat voor 100% uit vrijwilligers. Hoofddoel is mensen met fibromyalgie op een aangename manier samenbrengen en ervaringen uitwisselen. Je komt terecht bij een groep mensen met een hart van goud. Vriendschappen voor het leven worden het wel vaker.

Leden van Fibroveerke vzw hebben volgende voordelen:

  • Gratis deelname aan de praatgroepen, exclusief voor leden en partner, privacy is hierbij één van onze pluspunten.
  • Mogelijkheid tot het deelnemen aan het gesloten forum mits toesturen code, na eerste kennismaking.
  • Deelname aan de creanamiddagen in groep. Creatie mag mee naar huis!
  • Leden kunnen onze boeken gratis lenen, we hebben 50 recente en 50 interessante boeken in onze bib.
  • Leden krijgen bij hun eerste bezoek aan een praatgroep een welkompakket met leuke en interessante producten.
  • Leden krijgen bij de kennismaking ook een pakket nuttige informatieboekjes uitgegeven door het Vlaams Patiëntenplatform, boordevol tips voor patiënten.
  • Gratis deelname voor leden en partner op alle door ons georganiseerde activiteiten.
  • Het tijdschrift is exclusief voor leden van Fibroveerke vzw.
  • Je kan telefonisch beroep doen op het Vlaams Patiëntenplatform voor informatie over je rechten als patiënt mits doorverwijzing van Fibroveerke.
  • Leden krijgen gratis informatie en tips bij telefonisch contact op het secretariaat elke dinsdagavond.

In de vereniging worden er testen gedaan ter vergelijking onderling in de groep. Een voorbeeld hiervan is de stappenteller die iedereen kreeg: een stimulans om 10000 stappen te zetten per dag. Niemand is hierin geslaagd, maar je komt tot besef dat dit niet abnormaal is.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: